Gastenboek

Laat een bericht achter in onze gastenboek

Laat hier een bericht achter voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Gemarkeerde velden met een * zijn verplicht.
76 berichten.
fam. Ruizeveld, fam.de Ruyter, fam. Vlies en fam. schreef op februari 19, 2017 om 3:35 pm:
Hoi Anita, Fred en meiden, Wat was het fijn vertoeven het weekend van de Hemelvaart (18 Mei t/m 21 Mei 2007). 8 volwassenen en 5 kinderen hebben zich 5 dagen uitstekend vermaakt. Het ruime huis, de enorme ruimte eromheen, de konijnen, kippen, kuikentjes, pauw, hond, de 2 paarden en natuurlijk ook het bij elkaar zijn; wat hebben wij genoten! De kinderen vermaakten zich op de trampoline, de schommels en in de veilige boomhut. En dan nog de keren dat zij paardje mochten rijden; echt te gek! Dan een hele bijzondere belevenis; veulentje Tygo is geboren. Vlak na zijn geboorte al, mochten wij van jullie komen kijken. Als afsluiting van een paar heerlijke dagen, een kampvuur; helemaal leuk! Wat een gastvrijheid! Bedankt voor een paar heerlijke dagen in jullie "Gerkenshof". Heel veel succes voor de toekomst! Vele groetjes van; fam. Ruizeveld, fam.de Ruyter, fam. Vlies en fam. Versijde.
Ellen Schram schreef op februari 19, 2017 om 3:35 pm:
Wat een heerlijke plek! Genoeg ruimte binnen, fijn een woon- en een eetkamer; voldoende toiletten en douches.En buiten dat was helemaal geweldig; de ruimte, de boomhut en de trampoline en de dieren en het op het paard mogen rijden. Is het andere paard al bevallen? Met het geweldige weer wat wij hadden kon het niet stuk. Een geweldig weekend en een mooie fijne plek. Wij zijn helemaal verbaasd dat jullie nu in de stacaravans wonen en wij in "jullie" huis. Van ons uit nog een klein puntje; met hele kleine kinderen (zoals die van ons van 2 jaar) is het wel iets rustiger als de stopcontacten beveiligd zijn. Bedankt en veel succes met jullie huis! Groet Ellen Schram
Janine en Henk Kok schreef op februari 19, 2017 om 3:34 pm:
Het ziet er allemaal geweldig goed uit. Onze kinderen verheugen zich op weer een weekend logeren. Vooral de dieren en de boomhut vinden ze prachtig.
Fam. Oosterhoff schreef op februari 19, 2017 om 3:33 pm:
Lieve mensen, de site ziet er gelikt uit. We hopen dat jullie toekomstige gasten net zo zullen genieten van het paradijselijke Gerkenshof als wij de afgelopen zomers hebben gedaan. Succes ermee!
Fam. Vos schreef op februari 19, 2017 om 3:32 pm:
wat mooi! prachtig! kunnen we reserveren voor het familieweekend, voorjaar 2008? haha.
Robin Wiss uit Wijchen schreef op februari 19, 2017 om 3:19 pm:
Dit is een test voor het gastenboek!