Gastenboek

Laat een bericht achter in onze gastenboek

Laat hier een bericht achter voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Gemarkeerde velden met een * zijn verplicht.
81 berichten.
Hondengroep Borculo uit Zeddam schreef op februari 19, 2017 om 5:36 pm:
Hallo Anita en Fred, Wij waren het weekend van 17 oktober 2014 te gast bij jullie. We werden gastvrij ontvangen en rondgeleid door Anita. We zijn een groep honden vrienden en waren voor het 18e jaar een weekend uit. Dit jaar bestond de groep uit 11 volwassenen en 6 retrievers. De gehele groep was erg onder de indruk van de locatie en tuin. De voorzieningen zijn uitstekend en voor kook liefhebbers zoals wij zijn, kun je je hart ophalen in de uitgebreide keuken. We zullen de locatie aanbevelen aan onze vrienden en kennissen. Tot ziens!!!!!!
Frieda Bazelmans uit Veldhoven schreef op februari 19, 2017 om 5:35 pm:
Beste Anita en Fred, Ontzettend genoten van het prachtige huis met alle luxe wenselijk, de vuurplaats buiten is iedere avond gebruikt wat de sfeer enorm verhoogde. Wij waren met 5 bevriende stellen en hebben een heerlijk lang weekeinde gehad, hiervoor hartelijk dank. De club van 10
Martien van Bergen uit Bergisch Gladbach, BRD schreef op februari 19, 2017 om 4:36 pm:
Hallo Anita en Fred, Met onze oorspronkelijke familie en aanhang tussen 65 en 89 jaren oud hebben we onze jaarlijkse reunie van vrijdag 29 - zondag 31 augustus 2014 in jullie Gerkenshof doorgebracht. Buiten het onaangename regenweer was alles zo komfortabel als we het ons gewenst hadden, inklusieve houtblokken voor de haard, de gezellige sofakamer, waar we met 11 man makkelijk plaats vonden. de eetkamer met aangrenzenden keuken en de ruim voldoende slaapplaatsen en badkamers. Zelfs de Wlan had gefunktioneerd, nadat deze onder voorbehoud geinstalleerd was. Wij hebben ook het op ca 1 uur afstand gelegen Xanten bezocht waar sinds enige tijd een totaal nieuw en origineel ingericht museum over de Romeinse tijd aldaar werd opgebouwd. Geslaagd en voor herhaling vatbaar, hartelijk dank voor de goede voorbereiding en het vele (renoverings)werk wat jullie in dit prachtige boerenhuis met stallen uit 1861 hebben gestoken.
Ole Maaz schreef op februari 19, 2017 om 4:35 pm:
Ende Juli waren wir mit unserem Freundeskreis (11 Erwachsene und vier Kinder)für ein Wochenende auf dem Gerkenshof von Familie Prinssen Peters. Wir haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt auf dem wunderschönen und gepflegten Anwesen und hatten eine traumhafte Zeit. Die Ausstattung des Hauses lässt keine Wünsche offen, der Garten bietet Möglichkeiten zum Grillen, spielen und entspannen. Ein rundum perfektes Wochenende, wir würden jederzeit wiederkommen! Vielen Dank an Familie Prinssen Peters & beste Grüße!"
Sjoerd de Vos schreef op februari 19, 2017 om 4:35 pm:
Ik wil namens de groep vermelden dat we een leuke, ontspannen vakantieweek hebben gehad op een schitterende locatie. Hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en misschien tot een volgende keer inderdaad!
Fam.Meijer uit Nagele schreef op februari 19, 2017 om 4:35 pm:
Wat hebben we een heerlijk weekend gehad met de hele familie. Wat een mooi huis. We voelden ons allemaal echt "thuis". Genoeg ruimte voor iedereen, prima bedden, prachtige tuin! Kleintjes hebben heerlijk gespeeld , vooral met Milo de hond van Gerkenshof. Ook onze eigen hond vond het fijn bij jullie. We hopen terug te komen!
Familie Visser uit Zaandam schreef op februari 19, 2017 om 4:34 pm:
Afgelopen weekend logeerden wij met kinderen en kleinkinderen op de Gerkenshof. Wat een prachtige, ruime en prettige locatie! Leuke inrichting, fijne keuken en prima bed- en badgelegenheid. Omdat het weer zo mooi was, hebben we erg genoten van de fraaie en grote tuin, met trampoline en schommel voor de kleinkinderen. Bezoekjes aan Emmerich en 's Heerenberg waren de moeite waard.
fam. Meijeraan uit Oegstgeest schreef op februari 19, 2017 om 4:34 pm:
Een prima familieweekend gehad met 8 volwassenen en 6 kinderen (4-10 jaar). Ideaal, het grote grasveld voor balspelen, de trampoline, de schommel en de 2 picknick tafels, waar we met z'n allen lekker buiten konden eten. Ook ruim voldoende ruimte in huis. De kinderen hebben veel plezier gehad met hond Milo, die zijn bal steeds weer kwam terugbrengen. Ook de geiten en de pony's kregen veel aandacht van de kinderen. Wij kunnen de Gerkenshof aan bevelen! Twee bijzondere en leuke uitstapjes: Het blote-voeten-pad in Hoog Elten en "De ridderslag" op kasteel 's Heerenberg.
Lopers uit Huizen schreef op februari 19, 2017 om 4:34 pm:
We hebben met onze wandelvrienden-club een heerlijk weekend met 13 personen in jullie huis gehad. De bloesembomen naast de oprijlaan waren schitterend in bloei, een mooi welkom! Het huis was heerlijk ruim, voldoende plek voor 13 personen, grote keuken en een heerlijke bijkeuken erbij. We hebben zelf 3 avonden gekookt. Voldoende grote pannen en een prachtige grote oven. Dat waren gezellige avonden aan tafel. Heerlijk gewandeld in de Montferlandse bossen en omgeving, koffie en taart genuttigd op het terras van Kasteel Bergh.
Countryclub uit Lelystad uit Lelystad schreef op februari 19, 2017 om 4:33 pm:
Hoi Anita en Fred, We hebben een top weekend gehad op Gerkenshof. Prima locatie goed centraal. Heerlijke ruime locatie zeker in de keuken daar stonden we af en toe met z'n 6-en en nog hadden we ruimte. We waren met 14 volwassenen. Zondagochtend lopend met z'n allen lekkere broodjes halen bij de broodkar. We komen zeker nog een keer terug. groet van ons 14-en