Voorzieningen

Voorzieningen & Plattegrond

Via het bordes en de originele voordeur komt u binnen in de hal met piano. Links bevindt zich de salon (5x7) met daarin een antieke kast, houtkachel en tv. Rechts komt u in de eetkamer (5x7) met ook daar een houtkachel. Vanuit de eetkamer loopt u in de ruime keuken (3x7) met 5 pits gasfornuis, koelkast, oven en vaatwasser. Op de benedenverdieping is een wc en douche. Het gehele huis is centraal verwarmd.

Er is een recreatieruimte van 30m2 met tafeltennis tafel en 2 dart borden. Ook is er de mogelijkheid om uw fiets overdekt te stallen.

Slaapvertrekken

Vanuit de ruime overloop op de eerste verdieping bereikt u 6 slaapkamers, 5 x 2 persoons en 1 x 4 persoons kamer. Er zijn 6 extra lange box spring bedden van 2.10 m lang. En er is een kinderledikantje beschikbaar. Twee slaapkamers beschikken over een vaste wastafel en er zijn 2 badkamers boven, 1 met douche, toilet, wastafel en 1 grote badkamer (3×4) met douche, bad, toilet en grote wastafel.

Sauna

De grote sauna is geschikt voor de hele groep en kunt u apart bijboeken. Er is een binnenplaatsje om af te koelen met koude buitendouche, relaxruimte, douche en toilet.